הטאקריה נולדה מתוך געגוע לאוכל רחוב מקסיקני אצל דנה ירזין, שגדלה בקליפורניה וחלמה לפתוח כאן מסעדה מקסיקנית, ושחר שטרן, שף במקצועו ששב ארצה לאחר שנים רבות בצפון אמריקה.

בטאקריה אנו מגישים מרגריטות, קסדייה, בוריטו וטאקו אשר נעשים מחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר.
טאקו התירס שלנו נעשה בקפידה בעבודת יד על בסיס יום יומי.

לטאקריה אפשר להגיע בחליפה או בג'ינס, בנעלי בית או בכפכפים.
זוהי מסעדה קצת אחרת עם אוירה קלילה, מטבח פתוח, צוות שמח והרבה אנרגיות טובות.