המקום הלוהט: טאקריה (walla)"שבועות ספורים בלבד לאחר שנפתחה, הטאקרייה של האחים ירזין בתל אביב מסתמנת כלהיט">>
שבע בום: 7 מסעדות קטנות שאהבנו השנה (walla)"המסעדה שנפתחה בגן החשמל צולפת בדיוק בנקודה הנכונה והצליחה לפצח את הגנום המקסיקני">>
אוכל מקסיקני, המדריך השלם חלק 1 (Ynet)"שחר שטרן מגיש: המדריך השלם לאוכל מקסיקני עם כל מתכוני הדגל של המטבח שלב אחר שלב. כתבה ראשונה בסדרה">>
אוכל מקסיקני, המדריך השלם חלק 2 (Ynet)"שחר שטרן מגיש: המדריך השלם לאוכל מקסיקני עם כל מתכוני הדגל של המטבח שלב אחר שלב. כתבה שנייה בסדרה">>
המקסיקנית שתעשה מכם בוקרים (mako)"המסעדה החדשה של האחים ירזין, תזרוק אתכם היישר לערבות הפראיות של מקסיקו, ותעשה את זה טעים ובעיקר חריף אש">>
Taqueria Tel Aviv – Restaurant Review"Finding authentic Mexican food so far from Mexico is surprising, but Taqueria does a good job of combining unique flavors with genuine ingredients">>
עד 50 שקלים: המנות המשתלמות ביותר (עכבר העיר)"סנדוויץ' במזללה, בוריטו בטאקריה, המבורגר ברוטשילד 12, צ'ילי קון קרנה בתרנגול או פוקצ'ת נוטלה בדה פפה. לאכול טוב מבלי לקרוע את הארנק">>
טאקריה בתל אביב: שירת הסומבררו (Ynet)"ניסיון חדש ומוצלח מאוד של מסעדה מקסיקנית בתל אביב - מנות לוהטות על השולחן ובפה">>
(Ay, caramba! (Jerusalem Post"Fun and trendy, the Taqueria restaurant is the new ‘in’ place in Tel Aviv">>